Πολιτική Επιστροφών

Αν επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων σας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εάν κάτι δεν σας αρέσει ή αλλάξατε γνώμη για το προϊόν, είναι ευχαρίστησή μας να σας εξυπηρετήσουμε και να δεχτούμε την επιστροφή της παραγγελίας σας είτε για αλλαγή, είτε για επιστροφή χρημάτων.

Για να επιστρέψετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε αποστείλετε τα προϊόντα στην αρχική τους κατάσταση, δηλαδή χωρίς να έχουν ανοιχθεί, εντός 7 ημερών, μαζί με την απόδειξη αγοράς αλλά και τον αριθμό παραγγελίας.

  • ΚΑΜΙΑ επιστροφή δεν γίνεται δεκτή χωρίς την απόδειξη αγοράς.
  • Σε περίπτωση που κατά την παραγγελία σας λάβατε κάποιο δώρο, θα πρέπει και αυτό να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση (όπως περιγράφηκε παραπάνω) .
  • Το Artisticaffe δεν καλύπτει τα έξοδα επιστροφής. ( Μόνο για ελαττωματικά προϊόντα)
  • Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο αν έχει εξοφληθεί το ποσό της παραγγελίας αλλά και τα έξοδα επιστροφής της.

Το artisticaffe.gr αναλαμβάνει την ευθύνη μόνο για την μεταφορά των προϊόντων που επιστρέφονται με την συνεργάσιμη εταιρεία courier. Σας ενημερώνουμε ότι απαιτούνται έως 10 εργάσιμες μέρες από την ημέρα που θα επιστρέψετε την παραγγελία σας για να σας επιστραφούν τα χρήματά σας. Ίσως χρειαστεί περισσότερος χρόνος εάν επιστρέφετε προϊόντα από χώρες εκτός Ελλάδας.

Τα χρήματα θα σας επιστραφούν με τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής που επιλέξατε (Αν επιλέξατε αντικαταβολή, τα χρήματά σας θα επιστραφούν μέσω τραπεζικής μεταφοράς) .