Artisti Caffe
0 Καλάθι
Κλείσιμο

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:

Μερικό Σύνολο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η εταιρεία Μαρμαράς Φρ. – Παλουκίδης Κων. Ο.Ε.  έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και διανομή καφέ espresso και όλων των σχετικών προϊόντων που απευθύνονται στο χώρο της εστίασης.

Με εμπειρία 30 χρόνων ως ιδιοκτήτες καταστημάτων και γνωρίζοντας τα προβλήματα, τις ανάγκες αλλά και τις προσδοκίες που υπάρχουν στο συγκεκριμένο χώρο, αλλά και από την 10ετή εμπειρία τους τα τελευταία χρόνια με την ενεργή συμμετοχή τους στο εμπόριο του καφέ, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια εταιρεία η οποία να αντεπεξέρχεται στις προσδοκίες και απαιτήσεις όλων των πελατών, προσφέροντας την μέγιστη ποιότητα προϊόντων στις πιο προσιτές τιμές.

Διαθέτοντας στους πελάτες της την δυνατότητα επιλογής προϊόντων και εξοπλισμού υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, μέσα από μια πλούσια γκάμα, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό, προσφέρει την ποιότητα, εξυπηρέτηση και ασφάλεια μιας υπεύθυνης εταιρείας.

Αρχικά τα δύο στελέχη της εταιρείας είχαν θέσει ως στοίχημα με τον εαυτό τους και βασικό όραμα, να κατορθώσουν να καταρρίψουν τον ορισμό «value for money» (ότι δηλαδή η ποιότητα αγοράζεται με το χρήμα), έτσι ώστε να δώσουν την δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να τροφοδοτούνται από έναν καφέ super premium ύψιστης ποιότητας στην χαμηλότερη τιμή που μπορεί να υπάρξει. Αυτό τελικά το πέτυχαν απορρίπτοντας όλους τους μεσάζοντες που μπορεί να υπάρξουν από την παραγωγή του καφέ μέχρι την πώλησή του, καθώς και την απαλοιφή των υπερκερδών που θέλουν να πετυχαίνουν οι εταιρείες μέσω αυτών των πωλήσεων.

Έτσι δημιουργήθηκε το χαρμάνι ARTISTI MAGNUM VERUM  η ονομασία του οποίου προέρχεται από τα λατινικά και σημαίνει « Η μεγάλη αλήθεια». Ένας καφές 100% Arabica που ψήνεται και συσκευάζεται στην Ιταλία  για λογαριασμό της Μαρμαράς Φρ. – Παλουκίδης Κων. Ο.Ε.  Η δημιουργία του Artisti Magnum Verum προέκυψε από την συγκέντρωση κόκκων από τις πέντε καλύτερες ποικιλίες στον κόσμο, προσφέροντας η καθεμία τα δικά της χαρίσματα:
1. India Mysore Nuggets Washed

Οι κόκκοι καφέ αυτής της ποικιλίας ακολουθούν όλες τις προδιαγραφές για έναν premium καφέ που αντιπροσωπεύει “τον καλύτερο από τους καλύτερους” Arabica. Παράγονται στην περιοχή Μυσόρη της Ινδίας σε υψόμετρο περίπου 1280 μέτρων (4200 πόδια), εμφανίζοντας ελαφρώς μεγαλύτερη οξύτητα, βουτυρώδης υφή και μια πινελιά μοκασιάς.


2. Brazil Rosa Morena Natural

Στη Βραζιλία η ποικιλία Rosa Morena, χαρακτηρίζεται έτσι από το σκούρο ροζ χρώμα που αποδίδει στους καρπούς του καφέ θυμίζοντας κεράσια, παράγεται σε υψόμετρο 1140 μέτρων με πλούσιο έδαφος και πολλά μικροκλίματα και εκτείνεται σε μια φυτεία 150 εκταρίων. Ο καθαρός και κομψός τρόπος αποκομιδής που πραγματοποιείται δίνει σε τελικό στάδιο στον καφέ την κρεμώδη και ισορροπημένη υφή του, την οξύτητα των αποξηραμένων φρούτων και την γεύση της καραμέλας.


3. Colombia Supremo Washed

Οι κόκκοι “ Supremo” είναι οι μεγαλύτεροι σε μέγεθος κόκκοι για κολομβιανό καφέ. Παράγονται σε υψόμετρο 1200-2000 μέτρων, δίνοντας στον καφέ ένα απαλό άρωμα, μεσαίο σώμα, μια γλυκιά γεύση σοκολάτας, καθαρό φινίρισμα και λαμπερή οξύτητα. Ο ορισμός “Supremo” αντιπροσωπεύει την έννοια της υψηλότερης δυνατής ποιότητας καφέ χαρακτηρισμός που απονέμεται στο ποτήρι του.


4. Ethiopia Sidama Άγρια Ποικιλία

Η Sidama περιοχή της Αιθιοπίας παράγει γηγενής κόκκους καφέ οι οποίοι προέρχονται από ποικιλίες άγριων δέντρων αναπτυγμένων στα δάση της (σύμφωνα με τους ειδικούς ήταν το πρώτο δέντρο καφέ που εμφανίστηκε στον κόσμο). Οι ποικιλίες αυτές είναι υπεύθυνες για τα πιο πολυπόθητα γευστικά προφίλ στον κόσμο, γεγονός που καθιστά την φήμη της καλύτερης ποιότητας κόκκων και όχι άδικα. Οι κόκκοι παράγονται σε υψόμετρο 1850-2100 μέτρων, έχουν φυσική επεξεργασία και αποδίδουν στον καφέ ένα πικάντικο άρωμα σοκολάτας και κόκκινου σταφυλιού, σοκολατένια γεύση με σταφύλι και καραμέλα, βελούδινο και γεμάτο σώμα, μακρά δροσερή και καθαρή επίγευση.


5. Cuba Serrano Superior

Η ποικιλία αυτή παράγεται στα βουνά της Sierra Maestra της Κούβας σε υψόμετρο 1900-2000 μέτρων, σε κλίμα ευνοϊκό και με εδάφη γόνιμα και πλούσια σε χούμο που επιτρέπουν την καλλιέργεια καφέ χωρίς την προσθήκη χημικών λιπασμάτων. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά θέτουν τους κόκκους καφέ αυτής της ποικιλίας ως τους πιο περιζήτητους στον κόσμο, προσφέροντας τη μοναδική γεύση της γλυκιάς βύνης, τα φρουτώδη χρώματα και το πικάντικο λάκτισμα.Συλλέγοντας λοιπόν και συνδυάζοντας τους κόκκους αυτών των πέντε ειδών με την επεξεργασία και το artisan roasting στο οποίο υπόκεινται, δημιουργείται το χαρμάνι ARTISTI MAGNUM VERUM  100% Arabica έτοιμο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.Για πρώτη φορά παγκοσμίως ένα χαρμάνι καφέ εξαιρετικής ποιότητας
σε τόσο χαμηλή τιμή προσιτή σε όλους.


Εμπιστευτείτε μας!